MinSide – én innlogging til alt

Nå kan vi endelig presentere deg for Søndagsskolen Norges nye medlemssystem, som vi håper du blir fornøyd med og vil oppleve enkelt i bruk. Nå får du tilgang til alt du trenger med kun èn innlogging!

Alle ledere, kontaktpersoner og Sprell Levende-abonnenter skal ha fått e-post med informasjon og en påloggingslenke. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ikke har mottatt e-posten.

Som leder eller Sprell Levende-abonnent logger du deg på din personlige MinSide. Herfra har du tilgang til alle dine relasjoner med Søndagsskolen Norge.

På MinSide får du

• tilgang til å gjøre endringer i informasjonen vi har om deg
  • oversikt over gruppen du er leder for (medlemmer, abonnement, kontingent osv)
  • tilgang til digitale ressurser i Sprell Levende som abonnent (erstatter Planleggeren)
  • mulighet til å holde kontakt med foresatte i gruppen du leder

Etter hvert kan du også

• administrere dine abonnement hos oss (Sprell Levende og Barnas)
  • holde deg oppdatert på din givertjeneste og opprette giveravtaler
  • evt administrere medlemskap for egne barn

Enklere kontakt med foresatte
Fra MinSide kan du som hovedleder registrere foresatte med mobilnummer og e-post, på dine gruppemedlemmer. Kontaktinformasjonen kan brukes til å sende ut betalingspåminnelse for kontingent, og i evt beredskapssituasjoner. Og du kan sende ut e-poster til hele foreldregruppen eller til enkeltpersoner, direkte fra MinSide.

Foresatte med registrert mobilnummer vil også kunne logge inn på sin egen MinSide. Det gir dem tilgang til informasjonen vi har om dem og barna, og anledning til å gjøre endringer.

Nyttige hjelpemidler
Brukermanualen leder deg gjennom MinSide steg for steg:

MinSide_brukermanual

Videoen viser deg hvordan du bruker MinSide:

Trenger du hjelp?
Ta deg litt tid til å bli kjent med MinSide. Og spør oss hvis du trenger hjelp, vi er her for deg!

• Send spørsmål på e-post  minside@sondagsskolen.no  eller
  • skriv en melding direkte fra MinSide eller
  • kontakt din lokale søndagsskolekonsulent eller
  • ring oss på telefon 22 08 71 00: mandag–fredag kl. 9.30-11.30 og 12-14.30