Søndagsskoledager i Kongeparken

Søndagsskoledager i Kongeparken

KORONAOPPDATERING!

Gled dere til SØNDAGSSKOLEDAGER I KONGEPARKEN!!! Et skikkelig kickoff på søndagsskole-året fullspekket med magi og spenning, så her er det bare å sikre seg billetter.

SØNDAGSSKOLESHOW. Søndagsskoleshow med Ruben Gazki er dessverre avlyst pga koronasituasjonen, MEN aktivitetene i parken fortsetter allikevel med fullt trøkk, så her er det som sagt bare å GLEDE seg!

SØNDAGSSKOLETORG. Søndagsskoletorget spres i år litt rundt i parken med liv og røre begge dager, så sørg for å få med dere Søndagsskoleposer med supert og nyttig innhold ved inngangen til parken. Det blir sang av Join In koret i Borggården bla kl 10.15 og 10.30. Agentoppdrag, basseng med løftesblomster samt mange andre kule aktiviteter og konkurranser blir å finne rundt om i parken. Gulliver vil også ta turen innom i Borggården. Trekning av gevinster begge dager kl 16.30.

FISKEKONKURRANSE. De oppblåsbare Gulliverfiskene har gjemmelek i parken i år også, med nye bokstaver og tall festet på kroppen, så her er det bare å notere disse og levere svar på Søndagsskoletorget før trekningen kl 16.30. Gå ikke glipp av muligheten til å vinne flotte gevinster!

BILLETTKJØP. Den enkle billettbestillingen fortsetter i 2020, og billettsalget er i gang, så kjøp billetter med søndagsskolerabatt allerede nå til hele familien/gruppen i Kongeparken sin bookingportal. Du får bookingbekreftelse og billett umiddelbart på mail som dere viser i inngangsporten til Kongeparken.
Søndagsskoledagene er et samarbeid mellom Kongeparken og Søndagsskolen Rogaland Krets.

Her kan du kjøpe billetter:  www.kongeparken.no/sondagsskole

  • Start:5. september 2020 kl 10.00
  • Slutt:6. september 2020 kl 17.00
  • Sted:Kongeparken

Støtt oss  Gi en gave