Støtt vårt arbeid

Vår drøm er at alle barn skal få gå på søndagsskole
De fleste kristne tar et aktivt valg om å tro før de blir 14 år. Derfor er det avgjørende å fortelle barna om Jesus mens de er små. Søndagsskolen er en unik og viktig arena for trosformidling til barn. Ved å gi en gave bidrar du til at flere barn får høre om Jesus.

Ønsker du å gi et månedlig beløp? Bli søndagsskolefadder!
Som søndagsskolefadder blir du vår viktigste støttespiller i arbeidet med å fortelle barna om Jesus.
I tillegg til å være fast giver, håper vi du vil være med i bønn for søndagsskolebarna, og huske på dem som fadderbarn. Som takk får du et gratisabonnement på  barnebladet Barnas , som du kan beholde selv eller gi bort til et barn du er glad i. Klikk på den gule boksen nedenfor for å bli søndagsskolefadder.

Verv en venn!
Kjenner du noen som deler vår drøm? Verv en søndagsskolefadder og få en flott søndagsskolebag som takk! Den som blir vervet, fyller selv ut avtalen med oss. Skjemaet finnes i den gule boksen nedenfor. Navnet på den som har vervet fylles ut ved registrering.