Støtt vårt arbeid

Du får skattefradrag for gaver til søndagsskolearbeidet. Minstebeløp pr år er 500 kr. og øvre grense er 40 000 kr. Gaver innberettes automatisk til skatteetaten dersom du har oppgitt personnummer til oss. 
Skatteetaten: Gaver til frivillige organisasjoner

Gi en gave nå

Du kan gi en gave til søndagsskolearbeidet med kortet ditt her.

Bli fast giver 

Du kan melde deg som fast giver med avtalegiro på nettsiden vår. Du må ha bankID klar for signering. Klikk her.

Gi via Vipps

Du kan enkelt gi en gave ved å bruke Vipps.
 Velg «Betal til» og søk opp Søndagsskolen Norge, eller vårt vippsnummer: 11166.
 Skriv navn og adresse i meldingsfeltet om du ønsker skattefradrag.

 

Testamente

Du kan tilgodese Søndagsskolen Norge i ditt testamente. Det er mulig å gi en prosentandel av det som er igjen når livsarvingene har fått sitt, eller å gi et konkret beløp. Et testamente er underlagt strenge formkrav. Vi anbefaler derfor at du kontakter en jurist eller advokat.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 22 08 71 00 eller e-post: giver@sondagsskolen.no dersom du lurer på noe angående testamentariske gaver.

Informasjon om testamentarisk gave

"Det gode testament"
"La ditt hjerte banke videre for din hjertesak" er et initiativ for økt bevisstgjøring om arv og testamentariske gaver. 36 medlemmer av Norges Innsamlingsråd (bla Søndagsskolen Norge) står bak initiativet. For alle organisasjoner er testamentariske gaver et kjærkomment tiskudd. Les mer på detgodetestament.no   

Jubileumsgave

Når du fyller år, kan du ønske deg en gave til Søndagsskolen Norge. Du kan selv samle inn kontanter og overføre til oss samlet, eller oppfordre gjestene til å overføre penger direkte til oss på kontonummer 8220.02.81701. Merk innbetalingen med «Jubileumsgave - (jubilantens navn)».

Minnegave

Når et familiemedlem eller en god venn dør, kan du hedre minnet deres ved å gi en minnegave til Søndagsskolen Norge. Gi beskjed til oss og begravelsesbyrået om dette. Vi setter gjerne inn en takkeannonse i etterkant i den lokalavisen som de pårørende velger.

Kirkeoffer og kollekter overføres til kontonummer 8220.02.81027
Gaver fra privatpersoner overføres til kontonummer 8220.02.81701

Kontakt oss gjerne på telefon 22087100 eller e-post:  giver@sondagsskolen.no

Støtt oss  Gi en gave