Digitale ressurser

På denne siden har vi samlet ressurser som kan brukes i den spesielle tiden vi er inne i.

Sprell Levende

Vi har laget flere demoversjoner av Sprell Levende, til bruk på samlinger i hjemmet eller digitalt. Teamene er: Jesus stiller stormen / Jesus og Nikodemus / Jesus viser seg for Maria Magdalena.
Send inn dette skjemaet for tilgang til demoversjoner.

Abonnerer du på Sprell Levende, kan du bruke ressursene til å lage digitale samlinger på Facebook. Forutsetningen er at dette slettes innen to måneder.

Forslag til lystenning og bønn med barna

Stefanusbarna
Søndagsskolen Norge har et samarbeid med Stefanusalliansen om misjonsprosjektet Stefanusbarna.
På  Stefanusalliansens nettsider  finnes ressurser som også kan brukes hjemme.

Misjonsprosjektet 2020-2021 Stefanusbarna

Tårnagentene
På YouTube finner dere fortellingen om Tomaskirken tårnagentklubb: Jakten på den stille stemmen .

Tårnagentenavisa er også tilgjengelig, på bokmål og nynorsk.
Klikk på den lille firkanten i midten av bildet for fullskjermvisning. Bladene kan også lastes ned.

Aldri alene

Aldri alene - første del av pakke 1  finnes gratis tilgjengelig på ressursbanken.no (Den norske kirkes side for trosopplæringsressurser). Musikkvideoen Aldri alene ligger  på YouTube .

Andre ressurser kan deles på samme måte som med Sprell Levende (se over). Dette er primært lederressurser, og Aldri alene er et samtalebasert opplegg, men det er mulig å ha samlinger digitalt også.

Acta har laget en video som viser en måte å gjøre det på:

Radiosøndagsskolen

Opptak fra Radiosøndagsskolen  (sendt på Kristen Nærradio Haugaland fram til juni 2019).