Læringsverktøyet
Sprell Levende

Alt du trenger til din barnegruppe!

Sprell Levende er et skreddersydd pedagogisk opplegg for søndagsskoler og barnegrupper – med fokus på barn og tro, og på deg som leder! Vi har nå et mer alderstilpasset opplegg, inndelt i to aldersgrupper:

Sprell Levende Gullivergjengen (aldersgruppe 3–5 år)
– Musikk og lek i Bibelens univers! Et inkluderende opplegg for alle sanser, med barnet i fokus
– To samlinger til hver bibeltekst – 12 samlinger totalt pr halvår
Bibelskatter erstatter supersetninger
– Gulliverbobla som ny samlingsdel (erstatter samlingsdelene undringen og oppdraget)
– Sang- og sprellkort brukes til å velge sanger og aktiviteter

Sprell Levende Agentklubben (aldersgruppe 6–9 år)
– På skattejakt i Bibelens univers! Tar barna på alvor i deres tro, undring og hverdag
– Én samling til hver bibeltekst – 12 samlinger totalt pr halvår
– Barna får utdelt sin egen personlige Agentbok, til bruk i samlingene.
   I Agentboka samler barna (agentene) det de har hørt og lært på søndagsskolen

Velg mellom tre ulike abonnement* (kjøpes i søndagsskolebutikken ):

• Sprell Levende (5990,- pr år)**
    Tekstveiledninger og materiell for både Gullivergjengen og Agentklubben (3–9 år)
  • Gullivergjengen (4490,- pr år)
    Tekstveiledninger og materiell for Gullivergjengen (3–5 år)
  • Agentklubben (4490,- pr år)
    Tekstveiledninger og materiell for Agentklubben (6–9 år)

Innhold i vårpakken 2022:

Digitale ressurser finner du som abonnent på Sprell Levende på nett (tidligere Planleggeren)
– sanger, filmer, tegneserier, ressursdokumenter og ressurser til misjonsprosjekter.

Gratis velkomstgave
Alle nye abonnenter mottar en gratis velkomstgave. Innholdet avhenger av hvilken aldersgruppe du velger, men begge pakker inneholder en skattkiste.

*Abonnementet løper til det blir sagt opp. Fristen for å endre  for det kommende skoleår er 15. mai.
**Alle eksisterende abonnenter mottar automatisk begge tekstveiledninger våren 2022.

Bla i sidene under for å bli litt kjent med nye Sprell Levende (klikk på firkant for fullskjermformat):