Søndagsskoleoppstart

Her finner du tips og ressurser for søndagsskoleoppstart og smittevernveileder for samlingene.
Du kan også fortsatt bruke samlesiden  Ressurser i krisetid .

Smittevernveileder

Det er gledelig at vi kan starte opp søndagsskolene igjen, samtidig som hver gruppe tilpasser samlingene slik at de til enhver tid gjeldende smittevernreglene gitt av myndighetene, følges opp.
Denne smittevernveilederen  gir felles nasjonale råd om smittevern for søndagsskoler og barnegrupper.

Oppstartsamling

Her er en ferdig oppstartsamling som alle kan bruke når dere møtes etter sommeren!
Tegneseriebildene til Noahs ark hører til samlingen.

Søndagsskolechat med Jonas og Julie ved oppstart:

Gratis inspirasjonskurs

I dette nettkurset ønsker vi å inspirere til oppstart og drift av kristne barne-, familie- og tweensgrupper. Vi viser deg hva Søndagsskolen Norge kan tilby av praktisk hjelp og materiell, og du kan spørre om ting du lurer på. Velg tidspunkt og meld deg på – og tips gjerne andre som du tror kan ha glede av å delta!

Vi inviterer også til nettkurs i Sprell Levende høstpakken – se aktivitetskalenderen for datoer.

Utesøndagsskole

Det er alltid fint å være sammen ute, og det er mange aktiviteter som kan gjøres utendørs!

Et mangfold av grupper

Det er mange måter å drive søndagsskoler eller barnegrupper på!
La deg inspirere av det mangfoldet som denne filmen viser smakebiter av:

Velkommen til  Søndagsskolens høstkonferanse 6.-8. november!