Søndagsskoleoppstart

Her finner du tips og ressurser for søndagsskoleoppstart og smittevernveileder for samlingene.
Du kan også fortsatt bruke samlesiden  Ressurser i krisetid .

Smittevernveileder

Det er gledelig at vi kan starte opp søndagsskolene igjen, samtidig som hver gruppe tilpasser samlingene slik at de til enhver tid gjeldende smittevernreglene gitt av myndighetene, følges opp.
Denne smittevernveilederen  gir felles nasjonale råd om smittevern for søndagsskoler og barnegrupper.

Oppstartsamling

Her er en ferdig oppstartsamling som alle kan bruke når dere møtes etter sommeren!
Tegneseriebildene til Noahs ark hører til samlingen.

Søndagsskolechat med Jonas og Julie ved oppstart:

Gratis nettkurs

Vi inviterer utover høsten til flere nettkurs i Sprell Levende høstpakken.
Du finner informasjon om kursene  i aktivitetskalenderen vår.

Utesøndagsskole

Smittetrykket er mindre ute, så om mulig er det fint å flytte søndagsskolen ut! Sprell Levende-abonnenter får forslag til trygge samlinger utendørs, i et tillegg som følger høstpakken.

• Sjekk mulighetene i ditt nærmiljø – er det en gapahuk, en skog, en park hvor dere kan samles?
  • Barn er ikke så opptatt av været, men det er selvsagt grenser for regn og kulde!
    Be foreldrene om å sende med gode uteklær og sitteunderlag
  • Start like godt samlingen ute, så dere slipper å bruke tid på påkledning først
  • Mange "inneaktiviteter" kan gjøres ute, med litt tilpasning. Bruk naturen rundt dere!
  • Smittevernreglene må selvsagt overholdes ute også, og det må være nok voksne til å passe på

Her får du gode aktivitetstips: Snakker varmt om utesøndagsskolen

Fotokonkurranse

Bli med på fotokonkurransen vår på Instagram!
Legg ut et bilde fra oppstartsamlingen deres, bruk hashtaggen #søndagsskoleoppstart.
NB1 Ikke bruk bilder av gjenkjennbare personer uten samtykke og NB2 du må publisere i en åpen profil.
Vinneren kåres etter fristen, som er 30. september!

Oppstartpakke i søndagsskolebutikken

Kjøp en oppstartpakke med det dere trenger til en festlig start på semesteret!
I søndagsskolebutikken  er det også masse andre søndagsskoleartikler til samlingene.

Et mangfold av grupper

Det er mange måter å drive søndagsskoler eller barnegrupper på!
La deg inspirere av det mangfoldet som denne filmen viser smakebiter av:

Velkommen til  Søndagsskolens høstkonferanse 6.-8. november!