Lever årsrapport – styrk fellesskapet

Tiden er inne for å levere årsrapport for 2023. Alle grupper må sende den inn før 15. april 2024. Lurer du på hvordan den sendes inn? Vi hjelper deg!

Hvorfor levere årsrapport?
Når du leverer årsrapport, sikrer du at din gruppe kan få Frifond-støtte det kommende året. Grupper med betalende medlemmer og minst én aktivitet utover årsmøtet, får driftstøtte på 200 kroner per betalende barn, pluss 1000 kroner til gruppen. Alle grupper, også uten betalende medlemmer, kan også søke om opptil 4000 kroner i prosjektstøtte til pedagogisk undervisningsmateriell, hvis de hadde aktivitet i fjor og leverer årsrapport.

Hvordan levere årsrapport?
1. Logg inn i MinSide
2. Klikk på navnet til din barnegruppe i menyen
3. Gå til fanen «Årsrapport»
4. Klikk på «Opprett 2023»
5. Følg instruksjonene underveis
6. Når årsrapporten er ferdig utfylt og sendt inn, gå til fanen «Søknader og rapporter» og søk om penger til pedagogisk undervisningsmateriell, hvis dere ønsker å få det.

Du kan også se denne steg-for-steg instruksjonsvideoen.

Det er kun hovedleder per 31.12.2023 som kan sende inn årsrapporten, men medledere og kasserere kan fylle den ut.

Medlemsregistrering og kontingent i 2024
Vi har sentral innkreving av kontingent, så dere skal ikke ta inn kontingent lokalt. I slutten av februar vil hovedkontoret sende ut en påminnelse om avtaletrekk eller betaling av kontingent til alle som står i medlemslisten. Foresatte kan da betale eller melde barnet sitt ut. Du har til enhver tid oversikt over medlemmer og betalinger i MinSide.

Har dere medlemmer dere vet har slutten i gruppen, kan dere avslutte dem i MinSide. Hvis det gjøres innen 15. april, får de ikke påminnelse om kontingent for 2024.