Barnas påskekalender i salg

Vi inviterer alle barn og voksne til å bli med tilbake i tid og høre om hva som skjedde i påsken.

Det er en historie som er både spennende, litt skummel, vanskelig og trist, men som ender helt fantastisk! I Barnas påskekalender kan du åpne en luke hver dag i påsken, fra lørdag før palmesøndag til 1. påskedag. Via QR-koden i luken finner du en aktivitet og en episode av Påskepoden, hvor Kjersti og Benjamin snakker om påske, og med hørespill som tar deg inn i bibelfortellingen.

Vi fikk gode tilbakemeldinger på påskekalenderen fra både barn og voksne i fjor. Derfor får du selvfølgelig mulighet til å kjøpe den i år også! Den passer for hele familien, og er et supert bidrag til trosopplæringen hjemme. Her retter vi fokus på hva påsken egentlig handler om, på en forståelig og spennende måte, og gir også forslag til morsomme aktiviteter som barna kan gjøre i ferien.

Du finner kalenderen her

Bestill den til barn du er glad i, til barnegruppa eller til utdeling i menigheten. Det går an å bruke den for voksne også!