Sprell Levende

Læringsmateriell for barn 3-9 år

Alt du trenger til din barnegruppe!

Sprell Levende er et skreddersydd pedagogisk opplegg for søndagsskoler og barnegrupper – med fokus på barn og tro, og på deg som leder!

Sprell Levende

3-9 år

Et inkluderende, alderstilpasset opplegg som tar barna og deres tro, undring og hverdag på alvor.

Gullivergjengen

3-5 år

Musikk og lek i Bibelens univers! Et inkluderende opplegg for alle sanser, med barnet i fokus.

Agentklubben

6-9 år

På skattejakt i Bibelens univers! Tar barna på alvor i deres tro, undring og hverdag.

Prøv Sprell Levende

3-9 år

Inneholder tekstveiledninger og materiell for både Gullivergjengen og Agentklubben.

Gratis velkomstpakke!

Alle nye abonnenter med helårsabonnement mottar en gratis velkomstgave. Innholdet avhenger av hvilken aldersgruppe du velger.

Se hvilke bibeltekster som brukes i 2024

Gullivergjengen

• skattkiste

Agentklubben

• skattkiste

Ta en kikk i Sprell Levende

Bla i sidene under for å bli litt kjent med nye Sprell Levende. Klikk på firkant for fullskjermformat.

Endring av abonnement?

Ved oppsigelse av abonnementet, ta kontakt 22 08 71 00/ post@sondagsskolen.no.

Fristen for endring eller oppsigelse for kommende skoleår er 15. mai.