Hold basar

Å holde en basar gjør at Søndagsskolen Norge får inn viktige midler til arbeidet for barna, samtidig som du som arrangør får en artig opplevelse med både spenning, premier, og kanskje en kakebit?

Basar er gøy!

Basaren kan holdes enten på ditt lokale bedehus, på en huskirkesamling, et eldretreff, ledersamling, eller … Mulighetene er mange! Det vi vet er at mange elsker en real basar!

Benytt vårt markedsføringsmateriell hvis du ønsker, og ta gjerne kontakt med din lokale frivillighetsrådgiver for hjelp til å arrangere din innsamling.

Send oss bilder fra din basar

Vi blir veldig glade for å se hvordan dagen deres ble gjennomført! Dersom dere kunne tenke dere å få litt publisitet i våre kanaler (sosiale medier, magasin og nettsider) så gjør vi gjerne det. Send bildene deres til giver@sondagsskolen.no sammen med en kort tekst der dere oppgir hvem som var med, hva dere solgte og hvor basaren ble avholdt.

NB. av personvernhensyn er det viktig å spørre om godkjenning for bruk av bilder av de du fotograferer.

Tips til salg og premier

Det kan være greit å sette en standardpris på f.eks. kr 50 per åre (fem nummer per åre). Årer kan du printe og klippe ut under «Markedsføringsmateriell». Start med én farge, og selg ut denne før du begynner på en ny.

Mange velger å selge boller, kanelsnurrer, et kakestykke eller annen bakst, et glass saft og en kopp kaffe. Dette skaper ofte god stemning! Sett en OK pris og annonser gjerne kakebordet fra scenen (dersom du har det).

Loppis er alltid populært! Har du noen brukte ting liggende hjemme? Du kan også ta en runde hos lokale butikker i området ditt og spørre om de kunne tenke seg å donere noe. Kanskje kan matbutikken på hjørnet gi deg noen ingredienser som du kan komponere til en fruktkurv? Pakk inn i cellofan og gjør premien eksklusiv!

Overføring av innsamlet beløp

Når basaren er avsluttet kan du overføre det innsamlede beløpet på vår gavekonto 8220.02.81701, eller ved å bruke Vipps 11166.

Overføringen må merkes Basar [arrangørens navn] Eksempel: Basar Hilde Olsen