Flere måter å støtte søndagsskolen på

Gi via Vipps
Du kan enkelt gi en gave ved å bruke Vipps.
Velg knappen «Kjøp og betal» og søk opp Søndagsskolen Norge, eller vårt vippsnummer: 11166.
Skriv navn og adresse i meldingsfeltet om du ønsker skattefradrag. 

Testamente
Du kan tilgodese Søndagsskolen Norge i ditt testamente. Det er mulig å gi en prosentandel av det som er igjen når livsarvingene har fått sitt, eller å gi et konkret beløp. Et testamente er underlagt strenge formkrav. Vi anbefaler derfor at du kontakter en jurist eller advokat. 
Informasjon om testamentarisk gave (last ned brosjyre)

"Det gode testament"
"La ditt hjerte banke videre for din hjertesak" er et initiativ for økt bevisstgjøring om arv og testamentariske gaver. 36 medlemmer av Norges Innsamlingsråd (bla Søndagsskolen Norge) står bak initiativet. For alle organisasjoner er testamentariske gaver et kjærkomment tiskudd. Les mer på detgodetestament.no    

Jubileumsgave
Når du fyller år, kan du ønske deg en gave til Søndagsskolen Norge. Du kan selv samle inn kontanter og overføre til oss samlet, eller oppfordre gjestene til å overføre penger direkte til oss på kontonummer 8220.02.81701. Merk innbetalingen med «Jubileumsgave - (jubilantens navn)».

Minnegave
Når et familiemedlem eller en god venn dør, kan du hedre minnet deres ved å gi en minnegave til Søndagsskolen Norge. Gi beskjed til oss og begravelsesbyrået om dette. Vi setter gjerne inn en takkeannonse i etterkant i den lokalavisen som de pårørende velger.

Kirkeoffer og kollekter overføres til kontonummer 8220.02.81027
Gaver fra privatpersoner overføres til kontonummer 8220.02.81701

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål, på telefon 22 08 71 00 eller e-post  giver@sondagsskolen.no

Du får skattefradrag for gaver til søndagsskolearbeidet.   Skatteetaten: Gaver til frivillige organisasjoner

Støtt oss  Gi en gave