Læringsverktøyet
Sprell Levende

Alt du trenger til din barnegruppe!
Sprell Levende er det skreddersydde pedagogiske opplegget for deg som driver et kontinuerlig kristent arbeid med barn (ca 3-10 år). Du får et læringsverktøy som tar utgangspunkt i barnets tro, med nyskrevne samlinger for hvert halvår.

Med Sprell Levende får du:
- Veiledningshefte med konkrete tips og idéer til samlinger
- Formidling med animasjonsfilmer, lekefortelling, dukketeater og mye mer
- Musikkvideoer og nyskrevne sanger
- Opplegg for undring over bibelfortellingen

Velg mellom tre ulike abonnement (kjøpes  i Søndagsskolebutikken ):

• PLUSS (5990,- pr år)
    Materiell fysisk og digitalt. 2 pakker i året og 12 bibelfortellinger i hver pakke, inkludert høytider*
    Gir mulighet til Frifondstøtte på 4000 kr ved helårsabonnement
  • NETT (4990,- pr år)
    Alt materiell er digitalt. 24 bibelfortellinger hvert år, inkludert høytider*
    Gir mulighet til Frifondstøtte på 3500 kr ved helårsabonnement