Søndagsskoleoppstart

Her vil dere finne ressurser til bruk i søndagsskolen eller barnegruppen, for å markere oppstart etter sommeren når vi endelig kan møtes fysisk igjen.
Du kan fortsatt bruke samlesiden  Ressurser i krisetid .

Smittevernveileder

Smittevernveilederen  gir felles nasjonale råd om smittevern når fysiske samlinger for søndagsskoler og barnegrupper gradvis starter opp igjen.

Jonas og Julie er klare for sommerferie, men gleder seg også veldig til å starte opp igjen til høsten!

Oppstartsamling

Søndagsskolechat med Jonas og Julie ved oppstart:

Gratis inspirasjonskurs

I dette nettkurset ønsker vi å inspirere til oppstart og drift av kristne barne-, familie- og tweensgrupper. Vi viser deg hva Søndagsskolen Norge kan tilby av praktisk hjelp og materiell, og du kan spørre om ting du lurer på. Velg tidspunkt og meld deg på – og tips gjerne andre som du tror kan ha glede av å delta!

Vi inviterer også til nettkurs i Sprell Levende høstpakken – se aktivitetskalenderen for datoer.

Uteaktiviteter

Det er alltid fint å være sammen ute, og det er mange aktiviteter som kan gjøres utendørs!

Et mangfold av grupper

Det er mange måter å drive søndagsskoler eller barnegrupper på!
La deg inspirere av det mangfoldet som denne filmen viser smakebiter av:

Velkommen til  Søndagsskolens høstkonferanse 6.-8. november!