GF 2024

Hold av lørdag 16. – søndag 17. november. Da arrangerer Søndagsskolen Norge generalforsamling for alle frivillige og ansatte. Din stemme er viktig!

Viktig informasjon

• Tid: lørdag 16.11. kl. 10:00 – søndag 17.11. kl. 12:00
  • Sted: Quality Airport Hotel Gardermoen
  • Frist for å melde grunnregelendringer: Senest fire måneder før, altså 16. juli. Sendes inn her.
  • Frist for å foreslå til kandidater til landsstyret: Senest 4. april. Les mer her.
  • Frist for å melde saker: Senest tre måneder før, altså 16. august. Sendes inn her.
Sondagsskolen_Skarp_6851

Stemmerett fra 12 år

I år er det første gang at barn fra 12 år og oppover også har stemmerett ved GF. Det gleder vi gleder oss stor over!

Søndagsskolen er en organisasjon for barn, og vi vil jobbe for at barn har medbestemmelse og reell påvirkning på den jobben vi gjør og det tilbudet vi har.

Programmet denne helgen vil derfor også være spesielt rettet mot barn og unge, med masse gøy og spennende som skal skje!

Har du forslag til styrekandidater?

På GF skal vi velge nytt landsstyre for perioden 2024-2028. Derfor ønsker valgkomiteen å få tilsendt forslag til aktuelle kandidater. Noe for deg eller noen du kjenner?

landsstyret i Søndagsskolen

Program

Vi oppdaterer snart med fullt program for helgen. Vi kan røpe at det blir både seminarer og forhandlinger, underholdning og konsert, gudstjeneste og mingling. Programmet er tilpasset både barn og voksne!

Påmeldingsinformasjon kommer snart!