SMS-utsendelse til foreldre

Har du fått en SMS i disse dager, med spørsmål om å legge inn fødselsdato på barnet ditt? Frykt ikke, den er fra oss og helt ufarlig!

Vi har hatt en systemfeil som vår leverandør har slitt med å rette opp i. Problemet innebar at fødselsdato og adresse falt ut av databasen vår når barn ble innmeldt hos oss. Nå har leverandøren vår løst problemet, og innmeldingsskjemaet fungerer som det skal!

Derfor har vi vært nødt til å sende ut en SMS til foresatte det gjelder, om at vi trenger fødselsdato på barnet deres. Det trenger vi for at gruppa som barnet er innmeldt i skal få den økonomiske støtten den har rett til. Hvis du har flere barn, vil du få én sms per barn, med en unik lenke til utfyllingen.

Vi beklager så mye ulempen dette medfører, og at denne feilen har oppstått. Tusen takk for din hjelp!